Samen tappen

Kornuit, Grimbergen Blond, Grolsch Weizen en Tripel Karmeliet van de tap. Alle 11 trappistenbieren op fles, heerlijke wijnen, bubbels, mooie whisky’s en nog veel meer lekkers.

En omdat het zomer is… nu heerlijk cockails bij Samen!

Samen Cocktail menu
Samen Cocktail menu

 

Samen Gin & Tonic menu

BIER SPECIALS

We hebben een aantal leuke bieren die niet op de reguliere kaart staan. We zoeken continu naar speciaal bieren met een bijzondere smaak of een uniek verhaal.

Van de tap: Meantime € 3,50
Het hele jaar door schenken wij de bieren van MEANTIME van de tap; Nu eens geen Belgisch biertje, maar bier uit Engeland. En wel uit Greenwich. De stad die iedereen kent doordat de nulmeridiaan er doorheen loopt. De GMT-tijd staat voor Greenwich MeanTime. En laat daar nou net een brouwerij gevestigd zijn. Met heerlijke bieren, ongeacht in welke tijdzone je verkeert. Van IPA’s tot porter bieren, allemaal erg interessant en lekker. Dus voor een tijdloos biertje, vraag de bediening naar de actuele beschikbaarheid

Dutch Bargain
Lekker bier van een stel eigenwijze brouwers uit Groede (Zeeland). Leuke lui! En ze winnen prijzen. Voor etiket en inhoud. We hebben momenteel drie soorten:

Imperial Pale Ale € 6,50

Zeeuws blond € 5,75

Russian stout € 6,50

Belle & Forte € 5,00
Belle & Forte is een mooi donker amberkleurig bier met een alcoholpercentage van 7% dat bij de eerste aanzet van de degustatie een zoet blablabla gewoon een superlekker biertje. Maar je moet er wel van houden.

YokoHama – Kaptein Rooibosch € 5,00
Een echte Zeeuwse IPA (Indian Pale Ale). Voor een IPA aan de zoete kant, maar dat kan niet als hinderlijk worden omschreven. De hint van rooibosthee en Japanse hop is goed te herleiden maar niet overdadig. Een heerlijk bier met een mooi verhaal!

Genoeg te kiezen bij Samen!

Bekijk onze uitgebreide kaart en kom gerust eens langs om te proeven. We zien je graag! Bekijk onze openingstijden.

Samen Drankkaart